Bine Ati Venit!

Intr-un cadru pitoresc de basm la confluenta paraului Negru cu raul Gurghiu, acolo unde codrii seculari de rasinoase se amesteca intr-o deplina simbioza cu padurile de foiase apare parca desprinsa din poveste Cabana Pensiune Paraul Negru.

Dupa o calatorie de cativa zeci de km strabatand de la Reghin frumoasa vale a Gurghiului, sau cum a mai fost denumita " Valea Regilor ", ai placuta ocazie sa poposesti putin sau sa-ti stabilesti pentru cateva ore sau zile " Cartierul General " in aceasta oaza a naturii.

Daca ai hotarat sa zabovesti aici te asiguram ca ai facut cea mai buna alegere.

In aceasta zona te vei confunda cu personaje istorice ce vremelnic au pasit pe aceste drumuri si carari manate de frumusetea locurilor.
Un impamantenit al acestor meleaguri era si principele Rudolph Francisc Iosif, mostenitor al imparatului Austro-Ungarieri, care in a doua jumatate a secolului XIX venea frecvent in zona la Castelul din Gurghiu iar de aici organiza vanatori pe valea Gurghiului. Cel mai des alegea ca loc de popas zona Paraul Negru, unde dupa vanatoare organiza adevarate mese imparatesti cu carnea animalelor vanate.

Principele era atat de fascinat de frumusetea locurilor incat de multe ori a afirmat ca locul unde se simte cel mai bine este frumoasa vale a Gurghiului.

Dovada ca in decursul anilor pe aici au calcat atrasi de aceste frumuseti presedinti de state, politicieni, ministri, personalitati marcatnte, dar nu in ultimul rand si mii de oameni simpli, care s-au bucurat in egala masura de aceste minuni ale naturii.
Va asteptam si pe d-voastra, cei care pana acum din anumite motive nu ati admirat aceste frumuseti, dar si pe cei care veti reveni dupa ce va veti indragosti de aceste meleaguri.

Pensiunea Paraul Negru

Capacitate de 11 camerecamere cu paturisimple - suble - matrimoniale

vizualizare galerie

restaurant propriucu mancaruritraditionale romanesti

vizualizare galerie

Curte interioaraparcare cu o capacitate de pana la 25 masini

vizualizare galerie- Conditii deosebite de cazare
- Incalzire centrala
- Baie proprie in fiecare camera
- Televiziune digitala in fiecare camera
- Restaurant propriu cu mancaruri traditionale romanesti.


Pensiunea Paraul Negru ***
Drumul Reghin-Lapusna (km 38),
Judetul Mures.


+4 0265.511.435Tel:
+4 0265.513.788FAX:
+4 0744.608.151, 0745.207.993Mobil:
pascom@clicknet.roE-mail:

Plascom SRL © 2012